contact@cncdentalcare.ro
0760 024 999

Tehnici moderne pentru implanturile dentare

Tehnici moderne pentru implanturile dentare
Tehnici moderne pentru implanturile dentare

Se stie deja faptul ca, in timpul de astazi au aparut metode noi care au ca scop scurtarea duratei de tratament, metode cunoscute si de catre medicii stomatologi din cadrul cabinetului stomatologic CNC Dental Care.

Pentru a va convinge de calitatea serviciilor noastre stomatologice pe care vi le oferim sau pentru a afla costul unui implant dentar, va invitam sa vizitati website-ul www.cncdentalcare.ro si sa cereti toate informatiile necesare pentru rezolvarea problemei dumneavoastra.

Despre implantul dentar si confectionarea lucrarii protetice

Asadar, se pun cateva intrebari atunci cand trebuie realizat un implant dentar si anume: cat timp se asteapta sa se introduca implantul dentar, dupa ce s-a efectuat extractia sau extractiile dentare si la cat timp se poate realiza confectionarea lucrarii protetice dupa ce s-a introdus implantul dentar.

In cabinetul stomatologic CNC Dental Care puteti beneficia de un implant dentar ce este realizat de catre medici stomatologi cu o vasta experienta in acest domeniu si care sunt alaturi de fiecare pacient in parte de la inceputul si pana la sfarsitul perioadei de tratament.

CNC Dental Care v-a raspunde in acest articol la prima intrebare, cea legata de pozitionarea implanturilor dupa ce s-au efectuat extractiile dentare. Daca ne luam dupa modul traditional, trebuie sa se astepte intre 3 si 5 luni pana sa se introduca un implant dentar, bineinteles acest lucru fiind posibil dupa ce s-a efectuat extractia respectiva.

Ce dezavantaj putem sa intampinam in acest caz?

In acest timp organismul va forma un tesut osos in alveola dentara, alveola ce a ramas goala dupa ce s-a produs extractia. Singurul dezavantaj care exista in acest caz este reprezentat de prelungirea perioadei de tratament.

Exista insa si o metoda noua pentru pozitionarea implantului in cadrul aceleiasi sedinte in care se efectueaza extractia sau la doar cateva saptamani dupa ce s-a realizat. Daca se recurge la aceasta metoda, implantologul dumneavoastra va introduce un os artificial in alveola care a ramas goala. Osul artificial are rolul de a crea pentru implantul dentar un suport, iar acest procedeu poarta denumirea de aditie de os.

Avantajul acestei metode de tratament este scurtarea perioadei de tratament si vindecarea gingiei din jurul dintelui ce a fost extras direct in jurul implantului dentar introdus in alveola respectiva.

CNC Dental Care va asteapta la cabinetul stomatologic pentru a va realiza implanturi dentare de o calitate superioara, precum si alte servicii stomatologice calitative.

Add Comment