contact@cncdentalcare.ro
0760 024 999

Despre Noi

De ce noi ?

Simplu si eficient

Nu vrem sa te gandesti la ce plan de tratament e cel mai potrivit pentru tine. Stim care este cea mai buna varianta si vom face tot ce ne sta in putinta sa te ajutam in atingerea celui mai bun rezultat.

Servicii variate

De la simplu la complex ducem la bun sfarsit planurile de tratament si oferim cu pasiune o gama larga de servicii care sa ne ajute in acest sens.

Avem grija de pacientii nostri

Dupa finalizarea tratementului dentar va asteptam la controale periodice pentru a mentine impreuna rezultatul mult asteptat.

Despre Noi

Cabinetul CNC Dental Care va asteapta intr-o atmosfera placuta, cu un personal deschis, calduros, pregatit sa va explice in cele mai mici detalii informatii legate de etapele dar si scopul planului de tratament pe care l-ati hotarat impreuna cu medicul dentist.

Pe langa tratamentul propriu-zis, pentru noi la fel de important este sa educam si informam pacientul pentru o perfecta intelegere a tratamentului si rezultatului acestuia.

Punem pasiune in ceea ce facem, ne perfectionam incontinuu, participam frecvent la cursuri, congrese si manifestari stiintifice ce pot avea loc in tara si nu numai. Astfel, invatand si cautand mereu raspunsuri la cat mai multe intrebari, va putem oferi informatii si tratamente dentare in concordanta cu cele mai recente inovatii din domeniul medicinei dentare.

Aparatura si materialele pe care le folosim sunt de ultima generatie si ne ajuta sa efectuam un tratament de calitate, fara durere, toate acestea intr-un habitat cat mai relaxant si confortabil.

Serviciile noastre

Estetica dentara

Concept realizat pentru a indeplini cele 3 aspecte importante la o lucrare dentara: minim-invaziv, functional, estetic.

Detalii
Implant Dentar

Implantul dentar reprezinta inlocuirea cat mai precisa functional si estetic a structurii unui dinte care lipseste.

Detalii
Odontoterapia

Tratamentul procesului carios si realizarea unor obturatii (“plombe”) cu un rezultat foarte bun estetic si functional.

Detalii
Profilaxia

Prevenirea afectiunilor care se pot sa apara la nivel gingival si dentar.

Detalii
Protetica dentara

Restaurarea unor dinti prin lucrari protetice de la fatete la coroane dentare.

Detalii
Endodontia

Tratamentele de canal realizate cu o foarte mare atentie pentru atingerea unui rezultat cat mai bun.

Detalii